Referat bestyrelsesmøde februar 2020

Referat af bestyrelsesmøde afholdt den 16. februar 2020 kl. 19.00

Deltagere: Birgith Gammelgaard, Tina Klausen og Helle Ancher Munch
Mødet blev afholdt som telefonmøde via ’Messenger’

Generalforsamling 8. marts 2020

Praktikken i forbindelse med generalforsamlingen blev aftalt.

Udsendelse af dagsorden inklusiv indkomne forslag, det reviderede regnskab, formandens beretning senest 23. februar 2020

Alle informationerne lægges på klubbens hjemmeside og Facebook.

Mønstring

Det blev diskuteret, hvad der skal til for, at flere hunde bliver mønstret, udbetaling af et mønstringsdepositum, og hvor mange gange en enkelt hund skal mønstres. Da der er sammenhænge mellem disse tre emner, skal det nøje overvejes inden det vedtages. Der undersøges yderligere.

Desuden blev der fremsat forslag om at planlægge mønstringerne for resten af 2020, således at endnu flere har mulighed for at planlægge deltagelse og muligheden øges for at kuld søskende kan mønstres sammen.

Dommere

Klubben er blevet opmærksom på, at der jævnligt sættes FCI-dommere til at dømme Dansk Spids (specielt i udlandet) der ikke har det nødvendige kendskab til racen. Senest er det konstateret på den nordiske udstilling i DKK Kreds 4 i april. Der er efterfølgende foretaget dommerændring på denne udstilling.

Udvalg

For at øge klubbens aktivitetsniveau er det foreslået at nedsætte udvalg. Nedsættelse af udvalg kan diskuteres på generalforsamlingen.

Øvrigt

Næste møde er Generalforsamlingen 8. marts.

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen og tagget . Bogmærk permalinket.