Indkaldelse til generalforsamlingen for Selskabet for Dansk Spids

Selskabet for Dansk Spids afholder generalforsamling den 8. marts kl. 11.30 til 14.30 på Slagelse bibliotek Stenstuegade 3, 4200 Slagelse.

Generalforsamlingen vil i år skulle stemme om vedtægtsændringer, da bestyrelsen ønsker at udvide fra 3 til 5 medlemmer. Ændringerne afspejler også et skift til DKK’s standardvedtægter.

Forslaget vil blive offentliggjort i god tid inden generalforsamlingen sammen med et forslag til en implementeringsplan, så alle har mulighed læse disse. Under forudsætning af vedtagelse henholdsvis på den ordinære generalforsamling og efterfølgende urafstemning, vil der forhåbentligt blive afholdt en ekstraordinær generalforsamling i løbet af 2. kvartal, hvor valg af de to yderligere kandidater vil finde sted.

Det vil sige, at én bestyrelsespost er på valg 8. marts. Forslag til kandidater, der ønskes opstillet til bestyrelsen, skal være specialklubbens formand eller sekretær i hænde senest 4 uger før generalforsamlingen.

De gældende vedtægter kan ses på hjemmesiden på linket danskspids.dk/bestyrelse/vedtægter/.

Af hensyn til indkøb og planlægning, tilmelding til Birgith Gammelgaard, Tina Klausen eller Helle Munch. Se e-mail adresser og tlf-numre her.

Yderlig information om generalforsamlingen følger.

Mvh. Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen. Bogmærk permalinket.