Arkiv 2017

 

Udgivet 2. december 2017

November hvalpe

Det er Lunas første kuld hvalpe. Fredag eftermiddag gik Luna i opblokning, og 24 timer efter – Lørdag d. 25 November – var fødekassen fuld af 8 skønne hvalpe. Både mor og hvalpe har det godt.

 

Udgivet den 29. november 2017

SKØN HUND, BALTO 1,5 ÅR, SØGER (STADIG) NYT HJEM!!

SMUK, ROLIG OG FLOT MØNSTRET DANSK SPIDS, HAN, 16 MÅNEDER; SØGER NYT HJEM

Min skønne hund Balto – dansk spids fra 11.07.16 – fandt efter sidste opslag hurtigt en ny god ejer. Desværre kan hendes datter ikke tåle ham. Derfor må vi på den igen – så Balto hurtigt finder et nyt hjem hvor han kan være.

Jeg søger en ny god familie eller enlig til min hund på 16 måneder

 

Udgivet den 1. november 2017

Parring Albert og Luna

Albert har parret Luna, og der forventes hvalpe ultimo november. Henvendelse kan ske til Camilla Andersen. For yderlig information se siden Avlsnyt.

 

Udgivet 4. oktober 2017

Stort kuld hvalpe

Det blev til 3 hanner og 5 tæver, og de er født den 3. oktober. Hvalpene er efter  Buller og Frigg. Henvendelse kan ske til Maria Lorentzen.

Obs. Alle hvalpe er reserveret

 

 Udgivet 5. september 2017

Jubiis Jutta har født 5 hvalpe

Hvalpene er efter Dino og Jubiis Jutta ( Xola),  det blev 3 hanner og 2 tæve, og de er født den 16. august. Henvendelse kan ske til Marianne Jensen. (Alle hvalpe er solgt)

 

Udgivet 4. juli 2017

Indbyldelse

Så nærmer sig snart arrangementet, Liv i Landet, og indtil nu er der 3 der er tilmeldte, nu ville jeg bare lige se om jeg kan lokke flere med til Kongsgården ved Sorø. Arrangementet afholdes den 20. og 21. august.Så nærmer sig snart arrangementet, Liv i Landet, og indtil nu er der 3 der er tilmeldte, nu ville jeg bare lige se om jeg kan lokke flere med til Kongsgården ved Sorø. Arrangementet afholdes den 20. og 21. august.

Sidste år var der stor interesse for vores race og igennem hele weekenden er der mange ting man kan se og evt. prøve. Liv i Landet er et meget børnevenligt arrangement og godt besøgt, kontakt Jesper Bohn . Kom Frisk. http://livilandet.dk