Nytårshilsen fra klubbens formand

Nu nærmer årsskiftet sig med raske skridt – og det har været et spektakulært år vi siger farvel til. Mange ting er blevet aflyst – også DKK’s udstillinger og vores egen juleudstilling. Men når alt det triste så er nævnt – så har det i Selskabet for Dansk Spids været et forrygende aktivt år. 2 generalforsamlinger og en yderst aktiv bestyrelse, som i den grad er trukket i arbejdstøjet og har haft flere bestyrelsesmøder det sidste år end de fem foregående tilsammen…
Og det har ikke været møder for mødernes skyld 🙂 der er kommet ny hjemmeside www.danskspids.dk – mange arbejdsgange er justeret og nye tiltag er undervejs. Som formand vil jeg gerne takke alle medlemmer fordi I bakker op om vores lille forening og takke bestyrelsen for jeres gode team-ånd og det store arbejde I lægger i klubben .

GODT NYTÅR

Susan Ravn